Sparring
Mentor Coach


Sparring


Få en personlig mentor


Som ejer og/eller leder af en mindre eller mellemstor virksomhed sidder du på en særdeles krævende post:

Du skal have mange ”forskellige kasketter” på

Du forventes at kunne løse alle opgaverne

Du skal have svar på alle medarbejdernes spørgsmål

Du skal gøre det hele inden for døgnets 24 timer


Men ikke nok med det. Nej du skal også have virksomhedens vision, mission, målsætning og overordnede strategier på plads. Og meget mere.


Så hvem taler du med om alt dette? Dine medarbejdere? Din revisor? Din advokat? Din bestyrelse? Dine venner? Din ægtefælle? De kan nok hjælpe dig langt hen ad vejen, men ikke det med hele. Og derfor sidder du ofte på en ensom post og mangler en sparringspartner.


Her kommer vi ind i billedet. Med en bred ledelses- og erhvervserfaring har vi både et teoretisk fundament og en praktisk indgangsvinkel til løsningen af problemerne for en direktør i en mindre eller mellemstor virksomhed. Et par timers hjælp på det helt rigtige tidspunkt kan være afgørende for succes eller fiasko.


Vi kan tilbyde en CMT-Accredited Master Mentor, som har gennemført mere end 650 mentor sessioner over 4 år. Kontakt os

Coaching


Coaching indgår som en vigtig læringsform inden for ledelse fremover.


Det er fordi coaching er en metode, der:

Hjælper en person til at lære i stedet for at undervise ham eller hende.

Hjælper til at få fokuseret på potentialer og muligheder i dag og i fremtiden -  ogikke på hvad man har eller ikke har gjort i fortiden

Låser op for en persons potentiale således at han/hun kan maksimere sin egen ydeevne og derfor kan udvikle en leder på en måde, man ikke får adgang til på f.eks. lederuddannelseskurser.


Du kan typisk anvende en personlig coach til bearbejdning af enkeltstående problemer eller samlet i et længere forløb. Det kunne også være en mulighed, som du kan tilbyde til én eller flere af dine medarbejdere.


BlueCon er autoriseret som coach efter den anerkendte GROW-model, eksamineret af Fraser Clarke Limited, www.cooperclarkecoaching.com en af Englands førende og mest anerkendte coaching-virksomheder.


Kontakt os for at høre mere.