Salg


Salg


Kun kunderne bidrager til virksomhedens indtægter


Derfor er det af stor betydning at alle medarbejdere, der er involveret i direkte eller indirekte kundekontakt, har et stort service engagement og forstår betydningen heraf. Specielt skal salgsafdelingen fungerer helt optimalt. Vi hjælper med:


Salgsfokus


Ved du hvilke kunder du tjener mest på?

Ved du hvilke varer du faktisk tjener mest på?

Har dine sælgere konkrete mål og følger du tilstrækkelig op herpå?

Performer dine sælgere?

Ved du hvor du skal satse?

Er du tilstrækkelig kundeservice minded?

Har du til hver en tid et godt overblik over muligheder og forbedringstiltag?

Giver salgskonceptet tilstrækkeligt salg?

Bruger i nok tid på canvassing!


Har du brug for salgsfokus - Kontakt os


Salg salgsproces

Eksport, import og internationalisering


Vi kan hjælpe med at identificere partnere, leverandører, agenter og distributører internationalt gennem vores omfattende netværk.


Kvalificering af kunder og emner


BlueCon kan som partner i Freedom2Act™ ApS tilbyde deres unikke værktøj Sales Optimization Management™. Værtøjet kvalificerer dine kunder og emner. Det giver bedre salgseffektivitet og målrettet salgsplanlægning baseret på de bedste salgsmuligheder med mere. Kontakt os for mere information.


Salgskoncept


Salgsprocessen og sælger performance kan ofte udvikles for optimal personlig kontakt mellem sælger og køber, for effektiv kommunikation, bedre identifikation af behov samt rigtige løsninger og gensidig indgåelse af aftale mellem parterne.


Vi revurderer din nuværende B2B salgsproces og udvikler en ny målrettet jeres kunder og produkter baseret på et avanceret effektiv salgskoncept. Vi forstår tillige nødvendig træning af sælgerne.

Konverter flere emner til kunder - kontakt os


Salgscoaching


Vi tilbyder salgskurser og træning af sælgere og gennemfører efterfølgende individuelle salgscoaching forløb. For mere information: Kontakt os