Om

Personlige kompetencer - Jørgen Johansen


Salgsudvikling, salgskoncepter og salgsoptimering baseret på systematiske metoder i salgsarbejdet inklusiv psykologisk salg. Fokus etableres på optimering af indsatser, kvalificering af kunder og emner, produkter, vurdering af profitable og tabsgivende aktiviteter samt udvikling af sælgerne gennem uddannelse og løbende salgscoaching.

Strategiudvikling baseret på analyse, der skaber konsensus i ledelsesgruppen om virksomhedens nuværende situation, og som efterfølges af en systematisk vurdering af markedsmuligheder og tendenser kombineret med ejernes og ledelsens ønsker, visioner og mål for fremtiden. Herudfra udarbejdes specifik handleplan.

Innovationsudvikling baseret på markeds- og konkurrentanalyse, tendenser, muligheder, teknisk indsigt og BlueOcean metoder samt etablering af en innovationsgearet organisation.

Ledelsesudvikling og ledelsessparring, herunder generelle forretnings- eller salgsorienterede mentor og coach forløb samt forretningsmæssig udnyttelse af netværk og alliancer.

Bestyrelsesarbejde baseret på mange års erfaring som bestyrelsesmedlem og bestyrelsesformand.


Personlig erfaring - Jørgen Johansen


Selvstændig ledelsesrådgiver siden 2002 med virksomheden BlueCon – Management Consulting, med fokus på rådgivning af MMV segmentet, mentor opgaver samt tillidshverv i en række udvalgte bestyrelser og professionelle netværk. Tillige aktiv på bestyrelsesniveau i en række erhvervsrelaterede netværk, foreninger og organisationer.


12 års erfaring som adm. direktør i datterselskaber af børsnoterede virksomheder i Norden som Bang & Olufsen A/S, Bergman & Beving AB og Addtech AB, hvor betydelig erfaring er erhvervet indenfor det industrielle B2B marked og teknikhandel. Opgaverne har været ledelse, opbygning og udvikling af virksomheder.


Europæisk strategisk marketingchef, europæisk applikationschef og salgsingeniør gennem 7 år i elektronikindustrien for Texas Instruments Ltd. samt 8 år indenfor produktudvikling i Storno A/S og Brüel & Kjær A/S.
BlueCon – Management Consulting 


Vi er en konsulent- og rådgivningsvirksomhed


Vi løser primært selv rådgivnings- og konsulentopgaver i mindre og mellemstore  ejerlede virksomheder.


Gennem stærke partnerskaber, associationer og netværk i branchen tilbyder vi tillige højt kvalificerede managementkonsulenter, ledelsesrådgivere og specialister til i fællesskab at løfte opgaver i mellemstore og større private og offentlige virksomheder. Alle konsulenter, rådgivere og specialister i vores netværk er kompetente ledere med masser af praktisk ledelseserfaring.


Vores værdisæt er baseret på en grundig forståelse af problemstilling og fakta inden en opgave påbegyndes. Vi evaluerer efterfølgende løste opgaver og arbejder med et etisk kodeks, der respekterer høj professionel standard for branchen.


Virksomhedsprofil i sociale netværk


LinkedIn

Facebook - BlueCon

Facebook - TheBusinessMentor


BlueCon - Management Consulting ledes og ejes af

direktør Jørgen Johansen; M.Sc. og B.Sc.E.E.; FInstIB


Personlig profil i sociale netværk


LinkedIn

SunZu

Xing

Twitter

Google+


Jørgen Johansen