Rådgivning


Rådgivning der virker!


Prøv vores Business Support Program


Mindre og mellemstore virksomheder tilbydes et løbende Business Support Program af erfarne ledelsesrådgivere, der alle er akkrediterede Executive Associates of the Institute for Independent Business, IIB.


Grundlaget er et uforpligtende møde for identifikation af udviklingsmuligheder og problemområder. Efterfølgende fremlægges en plan med forbedringstiltag, der efter gensidig enighed gennemføres i overensstemmelse med virksomhedens økonomiske formåen og i et tempo som tillader ledelsens medvirken på sidelinien.


Den rette ekspertise for en given opgave sikres gennem vores samarbejde mellem 52 danske IIB akkrediterede rådgivere, som er en del af et 5.000 rådgivere stærkt globalt netværk  (IIB AlumniTM).Alle har gennemgået den samme akkreditering med fokus på at rådgive mindre og mellemstore virksomheder. Alle har mange kontakter og underleverandører til praktisk udførelse af opgaver - også internationalt!


Ejeren af BlueCon er regional formand, fellow og akkrediteret Executive Associate af IIB.Ledelsesrådgivning


Rådgivningsydelserne er relateret til typiske problemstillinger i mindre og mellemstore virksomheder:

Salg

Likviditet

Finansiering

At have fingeren på pulsen

Mangel på exit strategi

Tidsmangel

Manglende kendskab til de seneste tendenser

Lovgivning (fx om ansættelsesforhold, miljø, sundhed og sikkerhed)

Ensomhed

At den oprindelige forretningside har fortonet sig

Marketing

Rentabilitet


Læs mere om IIB her: International side og Dansk Side

Få et uforpligtende møde nu: Kontakt os


Management Consulting


BlueCon kan i samarbejde med management konsulenthuset Dragsted Development A/S tilbyde en række andre ydelser indenfor ledelse, udvikling, optimering og styring. Læs mere her!