Bestyrelse

Enhver virksomhed kan forbedres!

Vi hjælper virksomheder til succes gennem ledelsesrådgivning, bestyrelsesposter og mentorprogrammer samt ved facilitering af processer indenfor innovation, strategi og salgsoptimering

 

Professionel bestyrelse

 

Få fornyet fremdrift, udsyn og styring

 

Mange mindre virksomheder har endnu ikke en professionel bestyrelse, der kan sikre ekstern inspiration, uvildigt syn på virksomheden og bidrage med mange kontakter og up-to-date viden.

 

Vi har mange års erfaring med bestyrelsesarbejde i mindre og mellemstore virksomheder samt i erhvervsorganisationer på alle niveauer fra formandskab til menigt medlem.

 

Vi overvejer altid efter gensidig kontakt om vores kompetencer matcher virksomhedens behov og resten af bestyrelsen. Ved indgåelse af aftale sætter vi os grundigt ind i virksomheden samt dens aktuelle situation og afsætter den nødvendige tid hertil.

 

Ved overtagelse af formandsposter gennemføres en strategiproces, der sigter på konsensus i ledergruppen om selskabets nuværende situation samt sætter pejlemærket for fremtiden med tilhørende strategi og handleplan i overensstemmelse med ejerønsker og markedsmuligher.

 

Udover generelle ledelsesaspekter er vores primære fokus i bestyrelsessammenhæng på udvikling, strategi, salg og teknologi.

 

Hent vores flyer om bestyrelseshverv her.

Kan vi ikke selv påtage os en opgave, identificerer vi meget gerne kandidater i vores omfattende netværk. Det samme gælder for Advisory Boards.

 

BlueCon tilbyder tillige hjælp med sammensætning af et bestyrelseshold og gennemfører også bestyrelsesevalueringer.

 

Vi kan også anbefale en effektiv "Strategidag" i bestyrelsen, der sikrer et godt og hurtigt overblik over virksomhedens udfordringen og skaber konsensus herom i ledelsen. Både relevant for eksisterende bestyrelser og ved indtrædelse af nye medlemmer. Tilbydes i samarbejde med partner.

 

Undersøgelse fra Erhvervsstyrelsen af 700 virksomhededer viser stort behov for professionalisering af ledelsen i mindre og mellemstore ejerledede virksomheder for at sikre vækst. Det kan f.eks. ske gennem etablering af en professionael bestyrelse, der kan skabe et forum for udveksling af ideer og fastholdelse af planer.

 

Få et uforpligtende møde: Kontakt os

BlueCon | Tulipanhaven 112 | DK-2765 Smørum | Denmark | Phone +45 4466 8813 | www.bluecon.dk | info@bluecon.dk | CVR DK 2662 8520

Copyright © 2015. All Rights Reserved